Cat costa o masina veche inmatriculata in tara

Joi, 17 Februarie 2011, ora 17:39
2827 citiri
Cat costa o masina veche inmatriculata in tara

Noua taxa de inmatriculare ne-a facut sa ne luam gandul de la masinile second hand cu numere de Germania, pastrate in conditii excelente si vandute la jumatate de pret de proprietari dupa doar doi sau trei ani.

Cine isi doreste un Volkswagen vechi gaseste un Golf din 2009, cu 40.000 de kilometri la bord, la 9.400 de euro.

Acesta are motor euro 5, de 1,4 si 80 de cai putere. Masina se afla la primul proprietar, nu a avut acident, are ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, trapa, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, comenzi volan, incalzire auxiliara, parbriz incalzit.

Un Pasat vechi de cinci ani costa 10.000 de euro. Masina a fost adusa din Germania si a fost inmatriculata in tara in 2009. Are motor de 2000 de centimetri cubi si 140 de cai putere, ABS, carlig remorcare, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, xenon, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, parbriz incalzit.

Fiesta din 2009 cu 6.000 de euro

Mai ieftine sunt masinile vechi de la Ford. Fiesta mai vechi de 5 ani cu mai putin de 5.000 de euro.

Un hatchback din 2009, cu 32.000 de kilometri la bord costa 6.250 de euro. Masina are motor de 1,4 cu 80 de cai putere, ABS, geamuri electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, proiectoare ceata, geamuri colorate si parbriz incalzit. De asemenea, nu a trecut prin niciun accident.

Citeste mai multe pe Ziare.com.

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
#masina, #inmatriculari, #piata auto, #taxa poluare, #taxa inmatriculare , #stiri Volkswagen