HVB a premiat clientii care au incheiat contracte de economisire-creditare

Joi, 08 Februarie 2007, ora 07:26
955 citiri

HVB Banca pentru Locuinte a premiat castigatorii concursului 'Castiga cu Bauspar!', desemnati, prin tragere la sorti dintre clientii care au incheiat contracte de economisire-creditare in perioada septembrie-decembrie 2006, se arata intr-un comunicat al HVB.

HVB a acordat 50 de camere foto digitale, 5 televizoare LCD si Marele Premiu - un autoturism Volkswagen Passat.

Castigatorul Marelui Premiu este Zimbru Dumitru din Satu Mare, in varsta de 43 de ani.

'Am remarcat increderea cu care clientii au participat la concursurile organizate de banca noastra si avem convingerea ca, si in acest an, noii nostri clienti vor dori sa participe la concursurile pe care le avem in vedere', a spus Edgar Pillath, directorul general al HVB Banca pentru Locuinte. 'Experienta actionarilor nostri arata ca sfarsitul de an este perioada cea mai propice vanzarii de produse Bauspar si de aceea intentionam si in acest an sa venim cu noi propuneri la fel de atragatoare', a mai adaugat acesta.

HVB Banca pentru Locuinte este banca specializata in comercializarea de produse de economisire-creditare pentru domeniul locativ, produsele sale presupunand doua etape. In prima etapa, cea de economisire, clientul economiseste un minim de pana la 40 la suta din suma contractata si beneficiaza de sprijinul financiar al Statului care, rasplateste efortul de economisire anual cu o prima de 15 la suta la soldul economisit. De asemenea, banca acorda si ea o dobanda pentru economii de pana la 4,5 la suta.

In cea de-a doua etapa, cea de creditare, HVB Banca pentru Locuinte ofera posibilitatea obtinerii unui credit in Lei cu dobanda fixa de pana la 4,5 la suta in functie de produsul ales.

HVB Banca pentru Locuinte a intrat pe piata romaneasca la sfarsitul anului 2005, iar din martie 2007 va putea acorda primele credite pentru locuinta.

'Suntem pregatiti sa acordam clientilor nostri primele credite locative incepand cu luna martie a acestui an, daca desigur acestia ne vor solicita si vor atinge cifra de evaluare necesara' a mai declarat directorul general al HVB Banca pentru Locuinte.


<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)