Oprah a oferit cate un Beetle spectatorilor prezenti in emisiunea ei

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 00:03
1398 citiri
Oprah a oferit cate un Beetle spectatorilor prezenti in emisiunea ei

Realizatoarea de televiziune americana Oprah Winfrey a oferit, luni seara, cate un automobil Volkswagen Beetle fiecaruia dintre cei 275 de spectatori prezenti in emisiunea "The Oprah Winfrey Show", informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax. 

Luni seara, in cadrul celei de-a doua parti a episodului "Favourite Things", pe care il realizeaza si prezinta in fiecare an in emisiunea "The Oprah Winfrey Show", celebra realizatoare americana le-a oferit fiecaruia dintre cei 275 de spectatori cate un automobil Volkswagen Beetle, model 2012.

Spectatorii, in stare de soc si tipand de fericire, vor fi primele persoane care vor avea privilegiul de a conduce, inca din aceasta saptamana, noul model ce va fi lansat in 2012 de constructorul german, care va fi prezentat oficial in show-urile auto abia in toamna anului viitor.

"O, da! Va inteleg perfect!", a declarat Oprah Winfrey, adresandu-se spectatorilor uluiti, in momentul in care uriasa cutie de cadouri prezenta in platoul de filmare a fost deschisa, lasand sa se intrevada silueta modelului Beetle. Emisiunea de luni seara a fost a doua parte din episodul "Favourite Things".

In cadrul primei jumatati a episodului, difuzata in urma cu o saptamana, Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor din platou premii in valoare de cateva mii de dolari, televizoare Sony si vacante pe vase de croaziera in Caraibe.

In timpul emisiunii de luni, realizatoarea americana in varsta de 56 de ani le-a oferit spectatorilor ei si cate un Apple iPad, despre care a afirmat ca este obiectul ei favorit.

"Stiu ca este gresit sa te indragostesti de un lucru si, in mod normal, eu nu recomand acest lucru, insa acest gadget este cea mai buna inventie a secolului de pana acum", a declarat Oprah Winfrey.

Spectatorii au primit si alte cadouri: bluze din casmir, cizme decorate cu paiete produse de grupul Ugg si genti din piele create de grupul Coach - al caror pret in magazine depaseste 400 de dolari.

"Emisiunea asta nu este despre cadouri.

Desi ele sunt amuzante si placute, in opinia mea, ea este despre speranta. Ea vorbeste despre faptul ca ceva cu adevarat frumos si magic poate sa ti se intample atunci cand te astepti mai putin", a declarat Oprah.

Oprah si-a creat in ultimii ani reputatia unei persoane extrem de generoase. In septembrie, realizatoarea americana le-a oferit spectatorilor prezenti in emisiunea ei cate o vacanta in Australia, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a emisiunii pe care o prezinta.

Ea i-a anuntat, totodata, ca actorul John Travolta va pilota avionul care-i va transporta pe cei 300 de spectatori in orasul australian Sydney.

Populara realizatoare si prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", in 2011, dupa 25 de ani de difuzare si intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficiala pe 1 ianuarie 2011.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe intreg teritoriul american si in peste 140 de tari.

Aceasta emisiune a facut-o celebra pe Oprah Winfrey si a ajutat-o sa stranga o avere estimata de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari. 

#oprah, #volkswagen beetle, #cadou, #spectatori , #stiri Volkswagen