Topul celor mai spectaculoase reduceri pe piata auto

Luni, 16 Martie 2009, ora 11:50
1870 citiri
Topul celor mai spectaculoase reduceri pe piata auto

Reducerile spectaculoase aplicate in aceste zile la preturile autoturismelor noi , care ajung si la 20 mii de euro, au adus nivelul acestora la sume de neimaginat in urma cu un an. Fie ca este vorba despre masini scumpe, de lux, fie ca ne referim la clasele mini si medii, romanii pot acum accede la modele ce le depaseau toate posibilitatile de pana acum.

Campioane absolute in acest sens sunt masinile de lux si SUV-urile, pentru ca regula de baza – "reducerea este cu atat mai mare cu cat este mai scumpa masina" – se pastreaza. Cu alte cuvinte, cei care au bani vor putea ramane cu si mai multi in buzunar.

Unele masini au ajuns chiar – cu REMAT cu tot – sa aiba preturi care sa se invarteasca in jurul a 5.000 de euro. Exemplu: Fiat Panda – 5.484 euro, Chevrolet Spark – 5.846, Dacia Sandero – 5.880 euro si renumitul Logan – 5.000 de euro.

Discounturile ajung si la 20.000 de euro

Un Nissan Pathfinder sau un Chrysler Sebring au ajuns sa se vanda, cu tot cu TVA, si cu 14.000 de euro mai putin, ajungand la un pret de 30.000 de euro, respectiv 28.335 euro. Un Volkswagen Touareg este acum mai ieftin cu 7.000-9.000 de euro, in functie de motorizare, pretul pus in geam fiind acum de 35.000-38.000 de euro. Santa Fe-ul de la Hyundai a ajuns la aproximativ 15.000 de euro.

Reduceri tentante sunt si la masinile de lux, Audi, Alfa Romeo si Mercedes fiind numai unele dintre brandurile exclusiviste care detin un loc fruntas in topul ieftinirilor. In primele doua cazuri, masinile se vand cu 30% mai ieftin, fapt ce a condus la posibilitatea de a cumpara o astfel de limuzina cu 12.000-13.000 de euro sau chiar si cu 20.000 de euro mai putin (cazul Audi). In ceea ce priveste marca-fanion a industriei auto germane, un Mercedes clasa S este acum mai ieftin cu 11.900 de euro, unul clasa E – cu 11.300 de euro –, iar clasa M – cu 8.330 euro. Urmeaza Opel, care a redus cu 5.000 de euro orice model de Vectra, ce poate fi acum achizitionat si cu 12.000 de euro.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#euro, # masini, # modele, # fiat, # logan , #stiri Volkswagen