Vanzarile Ford Fiesta au urcat in martie cu 26% in Europa

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 15:36
1594 citiri
Vanzarile Ford Fiesta au urcat in martie cu 26% in Europa

Vanzarile Ford Fiesta au avut o crestere anuala de 26% in martie, la 68.630 unitati la nivel european, acesta fiind cel mai bine vandut model in Europa in martie si in primul trimestru, a anuntat marti compania, care citeaza datele furnizorului de statistici auto, JATO Dynamics, informeaza NewsIn.

Vanzarile modelului Ford Fiesta in primul trimestru au insumat 140.496 unitati, cu peste 5.400 de masini mai mult decat cele inregistrate de Volkswagen Golf, cel mai important rival, se arata in comunicat.

Reprezentantii Ford sustin, astfel, ca Fiesta a devenit lider al clasamentului prin vanzarile inregistrate in luna martie.

"Un rol important l-au avut piete precum Marea Britanie (+14,7%) si Italia (+87%), unde 57% din unitatile Fiesta comercializate (11.251 unitati) au fost cu motorizare GPL", au declarat reprezentantii JATO Dynamics citati in comunicat.

Rezultatele JATO Dynamics au la baza informatia furnizata de JATO Consult - serviciul de consultanta al companiei, iar cifrele se bazeaza pe vanzarile inregistrate in 27 de tari europene.

In baza cifrelor inregistrate in principalele 19 piete europene, vanzarile Ford Fiesta au atins 68.756 unitati in martie si peste 140.400 unitati in primul trimestru al anului.

Romcar, parte a grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#fiesta, #ford, #vanzari modele , #stiri Volkswagen