Vanzarile Volkswagen au crescut in octombrie

Vineri, 13 Noiembrie 2009, ora 15:10
1259 citiri
Vanzarile Volkswagen au crescut in octombrie

Vanzarile mondiale ale grupului auto german Volkswagen au continuat sa creasca in octombrie, ceea ce a permis grupului sa recupereze o parte din declinul inregistrat de la inceputul anului, relateaza AFP, citat de NewsIn.

Grupul Volkswagen, ce detine marcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, a vandut 557.300 de vehicule in luna octombrie la nivel mondial, in crestere cu 11,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru prima oara de la inceputul acestui an, grupul Volkswagen a afisat o crestere a vanzarilor cumulate fata de aceeasi perioada a anului trecut. In perioada ianuarie-octombrie, vanzarile au crescut cu 0,6%, la 5,32 milioane unitati.

In aceeasi perioada, piata auto mondiala a inregistrat un declin de 10%, potrivit grupului.

"Nivelul ridicat al comenzilor ne permite sa privim cu o oarecare incredere lunile ce urmeaza", a declarat seful departamentului de vanzari, Detlef Wittig.

Insa pietele auto nu au inregistrat inca o revenire durabila, a avertizat el. Cresterea din ultimele luni este legata in primul rand de programele de prime de casare aplicate in multe tari europene, ce au stimulat vanzarile de autoturisme.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#vanzarile, #volkswagen , #stiri Volkswagen