Vanzarile Volkswagen, in crestere cu 14%

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 17:10
1399 citiri
Vanzarile Volkswagen, in crestere cu 14%

Volkswagen si-a marit veniturile cu 14% in T1 din 2011, pana la 4,1 milioane de vehicule. Compania germana  estimeaza ca in a doua jumatate a anului va depasi ritmul de crestere al pietei, potrivit Mediafax.

Piata mondiala a inregistrat un avans de 6,1% al vanzarilor in primele sase luni, potrivit VW.

"Avem incredere ca putem avea performante mai bune decat piata mondiala, in a doua jumatate a anului", a declarat directorul de vanzari al grupului, Christian Klingler.

Grupul german mizeaza pe cresterea din Brazilia, Rusia, India si China pentru a depasi Toyota Motor ca cel mai mare producator auto din lume, pana in 2018.

VW a anticipat anterior ca vanzarile vor creste cu 5% in acest an, dupa livrari record de 7,2 milioane de vehicule realizate anul trecut.

In iunie, vanzarile grupului au urcat cu 12%.

Vanzarile din primul semestru au fost sustinute de o crestere de 29% realizata de VW in Europa Centrala si de Est, la 253.700 vehicule, un avans de 20% in SUA, la 211.100 unitati, si de 16% in China, cea mai mare piata a grupului, la 1,1 milioane unitati.

Pe piata germana, livrarile VW au urcat cu 9,3%, la 580.600 vehicule.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Volkswagen, # vanzari volkswagen, # piata auto, #automobile, #producatori auto , #stiri Volkswagen