Volkswagen, profit de patru ori mai mare in T2

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 09:46
1383 citiri
Volkswagen, profit de patru ori mai mare in T2

In trimestrul al doilea, profitul net al Volkswagen a crescut de patru ori, pana la 4,67 miliarde de euro. Cererea ridicata pentru masini ale grupului german, ar putea conduce la vanzari record pentru producatorul auto in acest an, conform Mediafax.

Veniturile au crescut de la 33,2 miliarde de euro la 40,3 miliarde de euro, a anuntat, joi, cel mai mare producator auto din Europa, dupa vanzari.

Grupul a reafirmat ca se asteapta ca veniturile si profitul operational sa fie semnificativ mai mari in acest an, insa a avertizat ca volatilitatea dobanzilor si cursului valutar, precum si preturile materiilor prime, vor afecta rezultatele.

Pentru prima jumatate a anului, profitul grupului a ajuns la 6,5 miliarde de euro, depasind asteptarile analistilor, de 4,24 miliarde de euro. 

Marcile grupului Volksvagen vor lansa in a doua jumatate a anului un numar mare de modele, noteaza Wall Street Journal.

Directorul general al Volkswagen, Martin Winterkorn, a declarat in iulie ca grupul ar putea vinde opt milioane de autovehicule in acest an, dupa recordul de 7,14 milioane de masini si camioane in 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#profit volkswagen, #volkswagen, #bani volkswagen , #stiri Volkswagen