Wizz Air a inaugurat doua noi rute, spre Girona si Perugia

Joi, 06 Iunie 2013, ora 14:33
1971 citiri
Wizz Air a inaugurat doua noi rute, spre Girona si Perugia

Wizz Air a inaugurat doua noi rute, spre Girona (Spania) si Perugia (Italia), informeaza, joi, compania.

Noua ruta spre Girona este disponibila incepand din 4 iunie si va fi operata initial de doua ori pe saptamana, martea si sambata, la preturi ce pornesc de la 179 de lei.

De asemenea, din 5 iunie, Wizz Air va opera zboruri si spre Perugia din regiunea Umbria, in fiecare miercuri si sambata, tarifele incepand de la 99 de lei.

"Suntem foarte incantati sa operam aceste doua noi destinatii din Bucuresti. Sunt increzator ca ambele rute vor fi de succes si un numar mare de romani vor dori sa descopere Spania si Italia din Girona si Perugia. Sfatuim pasagerii sa rezerve rapid pe wizzair.com pentru a se bucura de o experienta extraordinara de calatorie la cele mai avantajoase preturi", a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 43 de aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari.

Wizz Air a fost alegerea a 13,5 milioane de pasageri in 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#rute noi Wizz Air, #curse avion Romania Italia, #cursa Girona Wizz Air, #ruta Perugia Wizz Air , #stiri Wizz Air