Wizz Air a lansat serviciul WIZZ Taxi

Luni, 14 Iunie 2010, ora 13:02
1539 citiri
Wizz Air a lansat serviciul WIZZ Taxi

Compania low-cost Wizz Air a lansat luni in Romania serviciul WIZZ Taxi, un serviciu care ofera pasagerilor transfer privat, personalizat si low- cost de la aeroport catre orice destinatie aflata in limitele orasului, potrivit reprezentantilor companiei, precizeaza NewsIn.

Companie aeriana low fare - low cost Wizz Air precizeaza ca, in momentul sosirii, un sofer va astepta pasagerul la aeroport si va oferi transport direct la destinatia dorita.

In Bucuresti, serviciul WIZZ Taxi este disponibil la un cost de 76 lei pentru o singura cursa si la 152 lei pentru o cursa dus-intors.

"Acest serviciu poate fi achizitionat foarte usor in timpul procedurii de rezervare, dar si ulterior folosind optiunea de adaugare a unui nou serviciu de pe site-ul wizzair.com sau sunand la call-center-ul Wizz Air. Pasagerii pot opta pentru WIZZ Taxi cu pana la 3 zile inainte de data programata de calatorie. Pretul acestui serviciu este taxat pe masina (de la unul la trei pasageri adulti, sau doi adulti si un copil, sau un adult si doi copii)", a explicat compania.

Serviciul WIZZ Taxi este disponibil in acest moment la aeroporturile din Bucuresti, Dortmund si Sofia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#air, #pret, #taxi, #wizz , #stiri Wizz Air