Wizz Air introduce ruta Bucuresti-Tel Aviv

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 14:20
1364 citiri
Wizz Air introduce ruta Bucuresti-Tel Aviv

Compania low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, Wizz Air, lanseaza sambata o noua ruta - Bucuresti-Tel Aviv - ce va fi operata initial de trei ori pe saptamana, a anuntat compania.

"Sunt foarte incantat sa anunt aceasta ruta noua din Bucuresti spre Tel Aviv. Aceasta veste este una importanta pentru turistii care vin in Romania, dar si pentru romanii si europenii aflati in cautarea unei vacante intr-una dintre cele mai populare destinatii din Orientul Mijlociu, folosind tarifele accesibile Wizz Air.

In plus, aceasta ruta va consolida si legaturile de afaceri intre Romania si Israel si suntem convinsi ca romanii care locuiesc in Tel Aviv vor face aceasta ruta extrem de populara", a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air, intr-un comunicat transmis pe 8 aprilie.

Reteaua Wizz Air din Romania consta in prezent din 62 de rute, iar, datorita expansiunii continue a companiei in zona de est, Romania este mai accesibila pentru turistii din est si din vest, in timp ce tarifele scazute Wizz Air permit familiilor din Romania si continue sa calatoreasca atat pentru petrecerea timpului liber cat si din perspectiva locurilor de munca.

Dupa Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic si de business din Israel.

Cu peste 2,5 milioane de turisti anual, Tel Aviv a fost clasat in 2012 al 5-lea cel mai vizitat oras din Orientul Mijlociu si Africa.

Reteaua Wizz Air din Bucuresti acopera 62 rute, toate zborurile fiind operate de aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#cursa Bucuresti Tel Aviv, #zboruri Romania Isarel, #cursa Wizz Air Israel, #lansare zboruri Wizz Air , #stiri Wizz Air