Wizz Air lanseaza din iunie curse spre Zaragoza, Dusseldorf si Torino

Joi, 04 Februarie 2010, ora 14:25
2360 citiri
Wizz Air lanseaza din iunie curse spre Zaragoza, Dusseldorf si Torino

Wizz Air va lansa in iunie zboruri din Bucuresti si Cluj-Napoca spre mai multe destinatii externe, printre care Zaragoza si Dusseldorf, urmand sa aloce cate o aeronava bazelor din Bucuresti si Cluj, au declarat, joi, intr-o conferinta de presa, reprezentantii companiei aeriene. 

Astfel, pe 12 iunie va fi lansata o cursa pe ruta Cluj-Napoca-Zaragoza, iar pe 26 iunie va incepe operarea unui zbor Cluj-Napoca-Dusseldorf, cursele urmand sa fie operate de doua ori pe saptamana, precizeaza Mediafax.


La sfarsitul lunii iunie compania va lansa zboruri spre Zaragoza, Dusseldorf si Torino cu plecare din Bucuresti si o frecventa de doua zboruri saptamanale.


Totodata, Wizz Air intentioneaza sa creasca frecventa unor zboruri din Bucuresti catre Barcelona, Londra, Roma si Venetia.


Preturile biletelor la viitoarele curse vor varia intre 70 de lei si 140 de lei, cu toate taxele.


"In iunie vom aloca a patra aeronava bazei din Bucuresti, iar in Cluj-Napoca vom introduce, de asemenea, un avion, astfel flota Wizz Air din Romania va include opt aeronave Airbus A320. Ne asteptam pentru 2010 ca aceste doua aeronave sa genereze 500.000 de pasageri si un grad de ocupare similar celorlalte rute ale companiei, respectiv 85%", a declarat Gyorgy Abran, chief commercial officer la Wizz Air.


Pentru acest an, Wizz Air estimeaza pe rutele din si catre Romania circa doua milioane de pasageri, in crestere cu 21% fata de anul trecut.


De asemenea, compania mizeaza pe un grad de ocupare de 85%, similar celui din 2009. Recent, compania a anuntat ca va mai lansa curse din Timisoara si Bucuresti catre Pisa.


La nivel european, compania a transportat anul trecut 7,8 milioane de persoane, cea mai mare crestere fiind inregistrata pe piata din Romania.


Pentru 2010, Wizz Air estimeaza peste zece milioane de pasageri.


Flota companiei este compusa in prezent din 27 aeronave Airbus A320, care opereaza din 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.

 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#wizz air, # curse, # tarife, # pasageri , #stiri Wizz Air