ANRE nu a primit de la Primarie documentele ca sa dea licenta companiei puse de Firea sa livreze caldura in locul RADET

Vineri, 15 Noiembrie 2019, ora 15:36
1229 citiri
ANRE nu a primit de la Primarie documentele ca sa dea licenta companiei puse de Firea sa livreze caldura in locul RADET
Foto: Arhiva Facebook/ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie (ANRE) nu a primit inca decizia Consiliului General al Municipiului Bucuresti, astfel incat sa acorde companiei Termoenergetica licenta de furnizare a energiei termice, in locul RADET, a declarat presedintele ANRE, Dumitru Chirita.

"In legatura cu Termoenergetica, am primit o parte dintre documente. Nu am primit inca ceea ce a hotarat Consiliul General pentru a putea sa dam licenta acestei societati.

Inteleg ca e o procedura acolo, la Primarie, care trebuie parcursa. Hotararea trebuie transmisa Prefecturii, Prefectura trebuie sa spuna daca e in regula sau nu. Dupa care vin documentele la noi.

Suntem pregatiti ca in momentul in care ajung toate documentele la noi, a doua zi sa dam licenta si relatia dintre ELCEN si Termoenergetica sa fie o relatie comerciala in conditiile legii", a spus Chirita, vineri, intr-o conferinta de profil.

Serviciul de alimentare cu energie termica a Capitalei a fost delegat companiei municipale Termoenergetica, conform unui proiect de hotarare adoptat in sedinta de joi a CGMB.

La inceputul sedintei, primarul Gabriela Firea a declarat ca bucurestenii "nu au niciun motiv de ingrijorare", deoarece "livrarea agentului termic va fi asigurata in parametri decenti".

Ea a adaugat ca Termoenergetica va prelua angajatii RADET si intreaga activitate a regiei.

Firea: Termoenergetica va prelua activitatea RADET. Fara intreruperi, fara someri! ...citeste mai departe despre "ANRE nu a primit de la Primarie documentele ca sa dea licenta companiei puse de Firea sa livreze caldura in locul RADET" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANRE licenta caldura Termoenergetica , #Stiri Administratie