Japonia si Coreea de Sud confirma noi cazuri de coronavirus

Vineri, 24 Ianuarie 2020, ora 09:14
1328 citiri
Japonia si Coreea de Sud confirma noi cazuri de coronavirus
Foto: captura video

Japonia a confirmat aparitia unui al doilea caz de imbolnavire cu noul coronavirus din China, a anuntat vineri Ministerul japonez al Sanatatii, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Infectia a fost confirmata la un barbat din 40 de ani, care locuieste in Wuhan - orasul chinez din centrul focarului - si a calatorit in Japonia, a transmis Ministerul Sanatatii intr-un comunicat.

Barbatul, care a sosit duminica in Japonia, este in prezent internat in spital, a precizat Ministerul.

Si Guvernul din Coreea de Sud a confirmat vineri aparitia celui de-al doilea caz de imbolnavire cu coronavirusul originar din China, a anuntat Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (KCDC), potrivit Reuters.

Virusul a ucis 25 de persoane in China si a infectat peste 800, au informat autoritatile sanitare din aceasta tara.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat stare de urgenta in China.

Trei orase cu o populatie cat Romania sunt inchise de virusul ucigas. Imagini dramatice: Oamenii s-au batut pentru mancare, magazinele sunt pustii, Armata pazeste garileCarnea de sarpe, posibila sursa a noului virus mortal din ChinaOrasul din China unde a aparut noul virus ucigas a fost inchis. Mai multi artisti romani tocmai s-au intors din ChinaMasuri impotriva virusului din China: "Experienta, slava Domnului, din pacate Romania are. Nu reinventam roata" ...citeste mai departe despre "Japonia si Coreea de Sud confirma noi cazuri de coronavirus" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#coronavirus Japonia Coreea Sud, #virus ucigas China , #Stiri International