Protestatarii au blocat intrarea in catedrala Sagrada Familia din Barcelona

Vineri, 18 Octombrie 2019, ora 17:21
1071 citiri
Protestatarii au blocat intrarea in catedrala Sagrada Familia din Barcelona
Foto: Pixabay (Arhiva)

Demonstranti care protesteaza fata de condamnarile la inchisoare primite de liderii separatisti catalani au blocat vineri intrarea in catedrala Sagrada Familia din centrul Barcelonei.

Multimea care scanda apeluri la secesiunea Cataloniei de Spania s-a adunat in cursul diminetii in fata celebrei catedrale construite dupa un proiect al arhitectului Antonio Gaudi.

Pe contul de Twitter al catedralei au fost postate informatii potrivit carora turistii nu au reusit sa intre in biserica, dar si-au putut anula biletele online. Sagrada Familia este printre cele mai populare atractii turistice din Spania.

Protestul face parte dintr-o greva generala mai ampla care a dus la anularea de zboruri si la blocarea unor drumuri in regiune.

Proteste violente la Barcelona, cu zeci de raniti. Aeroportul a fost blocat, sunt peste 100 de zboruri afectate, inclusiv spre Romania (Video)Proteste spontane in Barcelona, dupa ce liderii miscarii separatiste catalane au fost condamnati (Foto&Video) ...citeste mai departe despre "Protestatarii au blocat intrarea in catedrala Sagrada Familia din Barcelona" pe Ziare.com

#Sagrada Familia blocata protestatari , #Stiri International